Interieur Design
Noem het en Atlas Interiors maakt het! Bij ons kun je terecht voor vakwerk. Wij ontwerpen alles zelf of in samenwerking met uw of onze architect of interieurontwerper. Alles wordt op maat gemaakt, precies zoals jij het wilt.

Vakmanschap

Bij Atlas Interiors hebben we een passie interieur design. Hout leeft en ademt en laat zich prachtig verwerken in bijzondere en stijlvolle interieurs. Ook beton is een schitterend en dankbaar materiaal. Beton en betonlook zijn sterk en hebben een fenomenale uitstraling. Hout en beton zijn beide enorm veelzijdig; wij raken er in ieder geval nooit op uitgekeken!

Waarom Atlas Interiors?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat beschikt over vakmanschap en dus mooie en kwalitatieve meubelen maakt? Dat met je meedenkt, eerlijk en deskundig advies geeft en bovendien gemaakte afspraken nakomt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

  • Passie
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Mooie meubels
  • Praktische meubels

Offerte Aanvragen

Atlas Interiors verzorgt complete interieurprojecten & maatwerk. Interieurs die we in onze eigen studio ontwerpen, vervolgens door onszelf worden vervaardigd en geplaatst op locatie. Wel zo handig! Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

In een notendop

Atlas Interiors Maatwerk

Atlas Interiors kijkt naar de levensstijl van de gebruiker, de locatie, het gebouw en alle kansen die er zijn, onze stijl is eigenzinnig en alle fronten lijken te passen. We combineren geschiedenis en architectuur en vinden het belangrijk om erachter te komen hoe je wilt leven voordat je begint met creëren.

Ons doel: “de ziel, smaak en ervaring van de bewoner (s) verzamelen in één wereld. Omdat de wereld veel stijlen bevat, maar nog steeds rond is. “

Design & Kantoormeubilair

Je wilt dat je interieur bij je past. Je wilt dat het in balans is, fris is en dat er slim kleur wordt toegepast. Maar je hebt geen idee hoe. de team van Atlas Interiors kunnen kan hiermee helpen. Bij Atlas Interiors staat creativiteit voorop! Creativiteit die ervoor zorgt dat jij je thuis voelt.

Alles Onder Één Dak

Atlas Interiors verzorgt de inrichting van woonhuizen, restaurants, hotels, praktijken en bedrijven. Maar ook voor styling- en fotografie-opdrachten voor merken, bedrijven en tijdschriften draaien wij onze hand niet om. Iedere woonwens is specifiek. Daarom leveren wij geen standaardpakketten, maar advies en ontwerp op maat. Zodat jouw huis echt jóuw huis wordt.

Het Beste Maatwerk

Bij Atlas Interiors zijn we altijd bezig met het realiseren van woonwensen. Een passend interieur waarin je je helemaal thuis voelt. Daar helpen wij graag bij. Omdat elke woonwens zo specifiek is passen wij in onze interieurplannen regelmatig maatwerk toe.

Advies In De Winkel

Natuurlijk staat het Atlas team ook voor je klaar in onze twee winkels in Capelle aan de Ijssel en Rotterdam. Laat je inspireren door de producten in onze shop, kom op je gemak door onze uitgebreide collectie behangboeken bladeren of laat je adviseren over de aankoop van een nieuw meubel.

ATLAS INTERIORS CAPELLE AAN DE IJSSEL:
Schinkelse Baan 3,
2908 LE Capelle aan den IJssel

Mooie Meubels

Vakmanschap, hoogwaardige afwerking én gebruik van kwalitatieve materialen zorgen hiervoor.

Praktische Meubels

Een meubel moet niet alleen mooi maar ook praktisch zijn. Wij delen met jou de tips en tools!

Bestaand Assortiment

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor meubels in diverse houtsoorten.

Ook Geïnteresseerd In Ons Maatwerk?